18 Σεπ 2012

Προκήρυξη Ακρόασης για "έγχορδους" και "πνευστούς"



Στο πλαίσιο του Ελληνογαλλικού Φεστιβάλ Les Folies Françaises d'Athènes, που θα πραγματοποιηθεί για πρώτη φορά στην Αθήνα τον Δεκέμβριο 2012, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού, η υπό σύσταση Ελληνογαλλική Ορχήστρα Δωματίου Les Folies Enchantées με διευθυντή τον μαέστρο Dionysios Dervis-Bournias, προκηρύσσει ακροάσεις για την πρόσληψη Μουσικών από τις οικογένειες των Εγχόρδων και Πνευστών (χάλκινων και ξύλινων).

Οι ακροάσεις θα γίνουν την Τρίτη 18, Τετάρτη 19 και Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου 2012 και ώρα 4-6μμ σε αίθουσα του Ιδρύματος Άγγελου και Λητώς Κατακουζηνού, Αμαλίας 4, Σύνταγμα (5ος όροφος) με έργα ρεπερτορίου.

Οι ακροάσεις θα γίνουν παρουσία του καλλιτεχνικού διευθυντή της Ορχήστρας,  Dionysios Dervis-Bournias και του συνθέτη Thierry Pecou (Artist-in-Residence για το 2012).

Η ορχήστρα θα λειτουργεί έκτακτα και θα πραγματοποιεί 2-4 συναυλίες/ηχογραφήσεις τον χρόνο και οι μουσικοί θα αμείβονται ξεχωριστά ανά παραγωγή.
Στην πρώτη προγραμματισμένη συναυλία (Δεκ.2012) η ορχήστρα θα ερμηνεύσει για πρώτη φορά στην Ελλάδα έργα του Thierry Pecou παρουσία του ιδίου.