17 Οκτ 2013

Κινητοποίηση αύριο (Παρασκευή) των Μουσικών και Καλλιτεχνικών Σχολείων

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Το Δ.Σ. μετά από απόφαση του, σας ενημερώνει ότι την Παρασκευή 18 Οκτώβρη θα συμμετέχουμε στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην πλατεία Κλαυθμώνος ώρα 11,00΄ πμ, με παράσταση στο Υπουργείο Εσωτερικών και πορεία με κατάθεση ψηφίσματος στην Βουλή για τα ζητήματα αιχμής. Όλοι οι Σύλλογοι, σε συνεργασία με τα 15μελή αλλά και τους καθηγητές, θα κινητοποιηθούν σε επίπεδο περιφέρειας. Την οργάνωση έχουν αναλάβει τα δευτεροβάθμια όργανα ΑΣΓΜΕ με την Πανελλήνια Ένωση Γονέων Μουσικών & Καλλιτεχνικών Σχολείων και την συμμετοχή όλων των Μουσικών & Καλλιτεχνικών Σχολείων της Αθήνας. Συμπαρίσταται με 4ωρη στάση εργασίας η ΕΛΜΕ νότιας Αθήνας και οι Ενώσεις Γονέων Αλίμου & Παλ. Φαλήρου.

Διεκδικούμε 12χρονο δημόσιο Σχολείο με Μουσική και Καλλιτεχνική εκπαίδευση, κάλυψη όλων των κενών ωρών διδασκαλίας, οριστική και μόνιμη λύση για τις μεταφορές, δωρεάν ξενόγλωσσα και μουσικά βιβλία, θεσμοθέτηση αναλυτικών προγραμμάτων, εφαρμογή του Νόμου για πιστοποίηση μουσικής γνώσης, σίτιση και κατάλληλες κτιριακές υποδομές.

Την ίδια ήμερα και ώρα όλα τα Μουσικά & Καλλιτεχνικά Σχολεία θα διαμαρτυρηθούν στις κατά τόπους Περιφέρειες τους.

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων επιθυμεί την συμμετοχή όλων μας σε ακόμα μια προσπάθεια για την σωστή λειτουργία αλλά και εξέλιξη του σχολείου μας.

Επίσης για όσους το επιθυμούν μπορούν να μετακινηθούν με πούλμαν που θα αναχωρήσουν στις 10.30 πμ από το χώρο του σχολείου.

Tο Δ.Σ.
Σύλλογος Γονέων Μουσικού Σχολείου Αλίμου