7 Απρ 2013

"Ost-original soundtrack". Ένα ντοκιμαντέρ για την μουσική στον κινηματογράφο, του Φάνη Λογοθέτη & Σπύρου Ανδρεάδη

Το ost–original soundtrack είναι ένα ντοκιμαντέρ για τη μουσική στον κινηματογράφο. Αποτελεί μια ανεξάρτητη παραγωγή και μια συλλογική προσπάθεια ως ελάχιστο φόρο τιμής σε αυτούς που μας μπόλιασαν και μας μύησαν σε αυτό που σήμερα ονομάζουμε original soundtrack.
Σκοπός του ντοκιμαντέρ είναι η γνωριμία και η επαφή με έναν κόσμο που ενώ είναι παρών και κατέχει πρωταγωνιστικό ρόλο στην κινηματογραφική βιομηχανία, συνήθως είναι αθέατος και άγνωστος για το ευρύ κοινό.
Το ντοκιμαντέρ αποτυπώνει τη διαδρομή που ακολουθούν πρωτοπόροι δημιουργοί στο μαγικό κόσμο της μουσικής για τον κινηματογράφο. Μέσα από τις βιωματικές ιστορίες αυτών των ανθρώπων θα περιπλανηθούμε στον χώρο της κινηματογραφικής μουσικής.
Στη διαδρομή αυτή συμμετέχουν επίσης και δημιουργοί από άλλους καλλιτεχνικούς χώρους δίνοντας μας και τη δική τους πολύ ενδιαφέρουσα διάσταση στο θέμα.
Συνιστά αναμφίβολα ένα ταξίδι με ανθρώπους οι όποιοι με πολύ αγάπη μας μετέφεραν στον κόσμο της κινηματογραφικής μουσικής με τρόπο τόσο συναρπαστικά μοναδικό και ιδιαίτερο που ξεπέρασε κατά πολύ τις αρχικές μας προσδοκίες.


Πληροφορίες ΕΔΩ