22 Αυγ 2012

Ξεκινά τη λειτουργία του το blog μας!!!

Είμαστε φανατικοί υποστηρικτές της κοινωνικής ζωντάνιας στα πανεπιστημία. Δεν μπορούμε να αντιληφθούμε τις ακαδημαικές σπουδές ως απλώς την επόμενη βαθμίδα από το σχολείο. Γι αυτό, το πρότυπο της αποστειρωμένης καθημερινότητας, η αντίληψη του ότι πηγαίνω στη σχολή απλώς για το μάθημα μου, χωρίς να ανταλλάξω κουβέντα με τον συμφοιτητή μου, όντας παθητικός ακροατής ενός μαθήματος, δε μας ταιριάζει.

Γι αυτό το λόγο, προσπαθούμε να χρωματίσουμε διαφορετικά την συνύπαρξή μας στη σχολή. Με συζητήσεις, ανακοινώσεις και κείμενα για όσα μας αφορούν, για τα καλώς και τα κακώς κείμενα της σχολής, για τα μουσικά μας νέα, για όσα βιώνουμε από κοινού ως κομμάτια της κοινωνίας, ως νεολαίοι, ως φοιτητές και ως αυριανοί εργαζόμενοι.

Επειδή όμως "τα γραπτά μένουν", τα γεγονότα τρέχουν και θέλουμε να παίρνουμε θέση στα όσα συμβαίνουν και αφού η τεχνολογία μας προσφέρει αυτό το πολύτιμο εργαλείο, βάλαμε μπρος τη δημιουργία ενός μπλογκ. Ένα μπλογκ στο οποίο θα αναρτούμε κείμενα που αφορούν το τμήμα μας (Μουσικό) και τη σχολή (Φιλοσοφική), τον κλάδο των μουσικών, την τέχνη μας, τη δραστηριότητά του σχήματός μας, και εν γένη, ό,τι κρίνουμε χρήσιμο να αναδειχθεί!